Los Angeleses, Echo Parki piirkonnas asuv Baxteri tänav on kuulus oma järsu tõusu ja järgneva languse tõttu. Laupäeva öösel otsustas üks juht seda sotsiaalmeediakuulsuse jaoks ära kasutada:

Nagu hiljem selgus, oli tegu renditud Teslaga, mille juht põgenes sündmuskohalt, jättes maha pikali aetud prügikastid, mõlgitud Subaru Foresteri ja loomulikult maha kandmisele määratud Tesla Model S-i. Kohalik politsei on juhi leidmiseks preemia välja pannud ning väga keeruline see olema ei saa.

Autos oli lisaks juhile ja kaasreisijatele ka kass, keegi õnneks viga ei saanud. Arvestades, et tegu on elumajadest ümbritsetud tänavaga, oleks maandumisel juhitavuse kaotanud Tesla võinud vabalt ka kellegi magamistuppa sadada. Oleksid-poleksid, seekord läks õnneks.

See ei ole ei esimene Baxteri tänaval sooritatud hüpe ega isegi mitte esimene seal lendav Tesla – sarnase triki sooritasid Model X-iga üle kahe aasta tagasi veel ühed sotsiaalmeediastaarid. Imelikul kombel paistis, et selle kiitis heaks ka Tesla tegevjuht Elon Musk, kes video hüppest oma Twitterisse postitas.