„“Rakett69“ on juba 13 aastat huvilisi telekate ette toonud ning paljud praegused osalejad on saadet vaadates suureks sirgunud,“ ütleb füüsik ja saatejuht Aigar Vaigu. „Nüüd on suurimatel fännidel võimalik tulla ning „Rakett69“ maailma veidi lähemalt uurida - fännipäev toimub Rakett69 Teadusstuudiote ruumides, kus on viimastel hooaegadel filmitud ka suurem osa episoodidest.“

Fännipäeva uksed on 23. aprillil avatud kell 11-15 ning soovijad saavad sel ajavahemikul tulla üritusele just neile sobival ajal. Stuudios ootavad külastajaid saatest tuttavad noored raketlased, saatejuht Aigar Vaigu ja teadustoimetuse liikmed. Oma oskused ja teadmised saab proovile panna erinevatel hooaegadel saadetes olnud ülesandeid lahendades, samuti on võimalik enda lemmikraketlastega pilti teha ning küsida neilt soovi korral küsimusi. Ürituse toetajateks on Premia ja A. Le Coq, kelle poolt ootavad külastajaid maitsvad üllatused.

„Rakett69“ fännipäev toimub Rakett69 Teadusstuudiotes 23. aprillil kell 11-15. Pileti hind on 5 eurot, 6-aastastele (k.a) ja noorematele lastele tasuta. Pileteid saab osta Piletitasku veebilehelt www.piletitasku.ee.