Saadet alustame külmajutuga - meedias kütavad kirgi lood sellest, kuidas autode käivitumine üldse õnnestuda ei taha. Kui hull siis olukord on ja kas tõesti jäid lisaks harjumuspärastele diislitele seisma ka moodsad elektrikad?

Olulisi uudiseid on nii Volkswagenilt, Xiaomilt kui Lancialt. Seda, et Volkswagen esitles Golfi mudelivärskendust, oleks võinud oodata igaüks, aga et oma auto sai valmis ka tarbeelektroonika tootjana tuntud Xiaomil? Rõõm on ka tõdeda, et Lancia ei kao autotööstuse areenil kuskile - veelgi enam, legendaarne nimi naaseb ka rallisse!

Saate põhiteemana jätkub eelmises saates alustatu - Saksamaal koondas autode tehnilise ülevaatuse ühing TÜV kokku umbes kümne miljoni auto 2023. aasta statistika. Kui eelmises saates lugesime ette vastupidavaimad, siis seekord võtame ette eri vanusekategooriate „saba“.

Nädala Eloni rubriigis on uudiseid kaks - Tesla jäi 2023 viimases kvartalis müügis hiinlaste BYD-st maha, ent vastukaaluks tehti SpaceX-i vahendusel suuri tegusid kosmoses.

Nädala proovisõiduauto on Subaru Crosstrek. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00