Alustame saadet nädala tsitaadiga, mis käib USA vesinikelemendiga veokeid tootva (või pigem toota lubava) firma Nikola kohta.

Jätkame lugejakirjaga, mis puudutab tulede õiget kasutamist. Kordame siis veelkord üle, mida ütleb liiklusseadus udutulede kohta!

Kiikame kiirelt ka kütuserubriiki ja vaatame ka, mis riigid on vahepeal veel oma aasta autod ära valinud.

Kanada liigub oma ambitsioonikate elektrifitseerimise plaanidega edasi, lobigruppide vastusurve on loomulikult suur. Mis keskkonnaeesmärke saavutada soovitakse?

Saadet alustanud tsitaadi jätkuks räägime ka sellest, mis saab Trevor Miltonist - mehest, kelle juhtimise all on Nikola muudkui skandaalist skandaali sattunud, sealhulgas jäädes vahele gravitatsiooni jõul töötava auto esitlemisega vesiniku jõul liikuva pähe.

Üle pika aja on meil nii nädala sünnipäevalaps kui ka nädala kadunuke - räägime Nissani ajaloost ning sellest, mis elukas on Hemi mootorite perekond, mida varsti enam saada ei ole. Mis nende asemele tuleb?

Euroopast on tulemas kaks olulist liiklusalast uuendust, ralliuudiseid on samuti kamaluga. Teeme põgusalt juttu ka Cruise isejuhtivate autode projektist, mis tõenäoliselt pikaks ajaks seisma jääb.

Nädala Eloni rubriigis on kaks olulisemat uudist, mis puudutavad uue akupakkide tehase jaoks maa omandamist ning Eloni tehisaru, mis ChatGPT vastu lubab astuda.

Nädala proovisõiduauto on Honda CR-V. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00