Rimacil pole väga enam midagi tõestada. Pärast hulgaliselt „õiges suunas“ sõitmise kiirusrekordeid (neist 23, sealhulgas 0-400-0 rekord, püstitati ühe päevaga!) paistab, et Rimaci juhid ja insenerid otsustasid vabamalt võtta ja lihtsalt lõbutseda.

Auto peainsener Matija Renić naljatles juba auto projekteerimise ajal, et tõenäoliselt saab sellest maailma kiireim tagurpidi sõita suutev auto. Seda loomulikult seetõttu, et Neveral puudub harjumuspärane käigukast – on lihtsalt neli elektriajamit, mis suudavad kahes suunas sama kiiresti pöörelda.

Ometi ei saanud ju rekordi püstitamine olla nii naeruväärselt lihtne kui tagurdades gaasi põhja litsumine? Autod on üldiselt loodud edaspidi sõitmiseks – jahutus, aerodünaamika, pidurdusjõu jagamine jne ei täida tagurpidi sõitmise eesmärki kõige paremini.

Kuid simulatsioonid näitasid, et jahutus ühel tippkiiruskatsel probleemiks ei saa, küll aga muutub stabiilsus üle 240 km/h „küsitavaks“ – esiteks aero, teiseks aga suuna korrigeerimine nüüd justkui tagateljel paiknevate ratastega.

Neid pisiasju aga arenduspiloot Goran Drndak probleemideks ei pidanud. Niisiis kutsuti 7. oktoobril Saksamaale, Papenburgi testkompleksi kohale Guinnessi rekorditeraamatu kohtunikud, pandi autosse Dewesofti datalogerid ja murti suurema draamata rekord.

Nii et tänu valemisse lisatud hullumeelsele piloodile osutus järjekordse rekordi haaramine Rimaci jaoks tõesti sama naeruväärselt lihtsaks kui tagurdades gaasi põhja litsumine.

Drndak rääkis pärast, et ettevõtmine vajas pisut harjumist – muuhulgas mõjusid tema kehale kogu sõidu jooksul jõud, mida tavaliselt oled harjunud tundma tugeva pidurdamise käigus. Muide, kogu sõitmise tegi ta vaid tahavaatepeegli abil. Enamuse juhtide jaoks on 10 km/h tagurpidi manööverdamine vaid peeglite toel juba hoomamatult kiire…

Nüüd aga panuste aeg – kas ja kes rekordi üle lööb? Kuigi esimene loogiline mõte tundub Koenigsegg ja nende ilma käigukastita Regera, on probleemiks see, et tagurpidi sõidab see vaid elektriajamite jõul. Nende tippvõimsus on „vaid“ 560 kW ja sellest võib Nevera 1408 kW vastu väheks jääda…