Autojuht reageeris kiirelt ja keeras rooli teisele poole, kuid korrigeeris üle ja lõpetas pärast kraavi läbimist kellegi koduhoovis. Youtube’ist on see video praeguseks eemaldatud, kuid Twitteris veel nähtav:

Õnnetus juhtus autojuhi ülekorrigeerimise tõttu, kuid selleni viis juhi sõnul FSD, mis hoolimata kuu alguses läbi viidud uuendustest (sealhulgas takistuste tuvastamise parendamine) ei suutnud autot sõiduraja piirides hoida ning ei tuvastanud vastutulevat autot kui võimalikku ohtu.

Mitmed Tesla-omanikud on kurtnud, et paraku on FSD välja lülitamiseks vaja roolile rakendada üpris suurt jõudu – ning ohuolukorras on raske seda õigesti hinnata. See viis ka auto teelt välja keeramiseni, mis põhjustas märkimisväärset kahju auto kandmikule ja vedrustusele.

Huvitav on ka see, et videos nähtav teemärgistus on päevselge – kui mitmed praegused sõidurajahoidjaga autod on üllatanud sellega, et saavad isegi öösel läbi lörtsilöga teemärgistuse lugemisega hakkama, siis mis Teslal juhtus?

See viib aga jällekord küsimuseni – kas hetkel käimasolev FSD beetatestimine avalikel teedel on mõistlik? Teslaomanikud võivad ju igasugustele tootjat vastutusest vabastavatele dokumentidele alla kirjutada, aga teised liiklejad?