Sestap võtab mitmest suurest telkost (sidefirmast) ja Facebookist koosnev allianss peagi kasutusele uue maailma pikima merealuse kaablivõrgu 2Africa.

Kaablid on mõeldud "reisima" ümber Aafrika ranniku ning ühendama Euroopat erinevate Lähis-Ida ja Aafrika riikidega, pakkudes internetti kuni kolmele miljardile inimesele.

2Africa kogupikkuseks on hetkel plaanitud 45 000 kilomeetrit; see algab Euroopast, läbides vahepeal Atlandi ookeani, India ookeani (sh Punast merd) ja Vahemerd.

Algselt plaanitud 37 000 kilomeetrile lisab veel 8000 km otsa laiendus nimega Pearls (ee pärlid), mis toob interneti veel nelja paika: Komoori Liit, Angola, Seišellid ja Nigeeria kaguosa.

Telkodest on kambas hiinlaste China Mobile, Saudi-Araabia taustaga STC, Aafrikas ja Lähis-Idas tegutsev MTN, egiptlaste Telecom Egypt, prantslaste Orange, brittide Vodafone ja 14 Aafrika firmat ühendav WIOCC.

2023. aastal või hiljemalt 2024. aasta alguses käiku lastava süsteemi toodab Nokiale kuuluv Alcatel Submarine Networks.

Praegu on kõige pikem merealune netikaablistik 39 000 kilomeetrine SEA-ME-WE 3, mis ühendab Kagu-Aasiat, Lähis-Ida ja Lääne-Euroopat.