Esiteks räägime 2025. aastast - millegi pärast on mitmed autotootjad viidanud, et just selleks aastaks tehakse suuri muutusi oma mudelivalikus. Viimasena teatas näiteks Honda, et toob just sellest aastast turule vaid hübriidid ja elektriautod. Miks?

Seejärel räägime biokütustest, nendega kaasnevast rohepesust ning muuhulgas ka sellest, kas mõistlikum on tankida 95 või 98 bensiini. Ja kust see biolisand üldse tuleb ning kui loodussõbralik see on? Siinkohal tasub lugeda EPL-is ilmunud Ylle lugu, mis räägib sellest, kuidas on sellega seotud palmiõli ja kust see tuleb.

CNG-st tuleb samuti juttu, Alexela korraldas hiljuti suure taastuvenergiakonverentsi, mille raames tutvustati uuringut, mis kirjeldab Eesti inimeste suhtumist gaasiautodesse. Mida eestlased gaasiautodest arvavad ning kas see arvamus on põhjendatud või mitte?

Škoda Octavia Combi CNG

Ka otsene kogemus on meil kohe varnast võtta - nädala proovisõiduautoks on Škoda Octavia Combi G-Tec, ehk CNG-gaasil sõitev Škoda Octavia. Milliseks kujunes kütusekulu? Kas tankimine on lihtne ja kuidas üldse tankla leida? Selle kohta kuula saatest.

Nipinurgas räägime auto õigest hoidmisest, sealhulgas õlivahetusest. Praegu on ideaalne aeg hoolduste planeerimiseks, kuula kuidas meie saatejuhid enda autode eest hoolt kannavad ning kuidas seda tegelikult tuleks teha.

Saatejuhid on Jan-Matthias Mandri ja Uku Tampere. Kirjuta meile: istmesoojendus@delfi.ee või meie Facebooki lehel, kuhu postitame ka pilte autodest ning arutame kõikide huviliste autoküsimuste üle. Podcasti saad kuulata ka Spotifyst, Soundcloudist ja Apple Podcastide lehelt.

1x
00:00