Lõuna-Korea tehnoloogiauudiste sait Yonhap usub, et maailma suurim telefonitootja Samsung esitleb augustis järgmise Note'i asemel uusi kokkupandava ekraaniga telefone.

August või septembri algus on selleks loogiline aeg, sest just kõnealust perioodi on Samsung hakanud kasutama Note'ide esmatutvustamiseks. Kes iganes maailma suurima telefonitootja sügisest tippmudelit näha tahab, on harjunud rahutuks muutuma just sel ajal.

Tänavu Note'i asemel kokkupandavatele Galaxytele rõhumine – olgu siis sarjast Z Flip või Z Fold – on samuti loogiline samm, kuna nendes ei kasuta tootja nii võimsaid kiipe ja seega on neid kiibidefitsiidi ajal kergem turule tuua.

Samsung lubas juba möödunud detsembris, et 2021. aastal saame uusi kokkupandavaid telefone ja juba senisest odavamalt (s.t, ilmumise ajal mitte tingimata 1400-1500eurose hinnaga).

Ilmselt mõnigi nõustub ,et eelkäijatest odavam Flip või Fold olekski veidi põnevam sügispakkumine kui järjekordne Note. Viimane on põhimõtteliselt ju puutepliiatsiga varustatud ja tehniliselt veidi uuendatud Galaxy S, mille uus mudel ilmub igal hilistalvel või varakevadel, tänavu koguni jaanuaris.

Samsung pole käesolevas uudises sisalduvat uut infot ametlikult kinnitanud, seega elame-näeme. Ent hiljutine uudis, et kokkupandavaid telefone saab nüüd enne ostmist kaks nädalat kasutada, viitab küll võimalusele, et tootja kobestab telefonihuviliste hulgas sügiseste uudismudelite jaoks pinda.