See leiab aset aasta viimases veerandis Inspiration4-nimelise missiooni käigus, mis läheb teele USAst Floridast Kennedy kosmosekeskusest.

Kosmosereis kestab rohkem kui päeva ja lõpeb Florida ranniku lähedal. SpaceX-i kasutatud väljend oli multi-day journey (ee mitmepäevane rännak).

SpaceX kuulutab veel, et sellest saab esimene ainult tsiviilisikutest koosnev missioon. Neid sõidutav Crew Dragon mahutab tegelikult seitset inimest.

Neli ilmaruumi lõbureisile pääsevat tsiviilisikut. Üks neist on missiooni komandöriks seatud Jared Isaacman, kes on rahaülekannete-lahendusi arendava firma Shift4 Payments asutaja ja tegevjuht.

Ta maksab veel kahe reisija eest. Üks neist valitakse USAs Tennessees asuvale lastehaiglale St. Jude Children's Research Hospital annetuse teinute hulgast (võib uskuda, et mida rohkem raha annad, seda suurem šanss kosmosereisile pääseda).

Teine peab Shift4 Paymentsi tehnoloogilisel lahendusel põhineva e-poe (Shift4Shop'i) looma ning ühismeedias sellega seotud lugu jagama. Ja viimane õnnelik on ülalmainitud haigla nn saadik.

Kõik reisileminejad läbivad SpaceX-i eritreeningu, mis puudutab näiteks seda, kuidas nullgravitatsiooni tingimustes liikuda, skafandrit kasutada ja hädaolukorras tegutseda.

SpaceX saadab Crew Dragoni pardal ilmaruumi tavaliselt astronaute, näiteks järgmise aasta alguses kümme astronauti kümneks päevaks Rahvusvahelise kosmosejaama (ISS) pardale.