Elektriautode toetusmeetme taotlused on esitatud ning inimesed tahavad saada väga huvitavaid masinaid - esikohal on loomulikult eestlaste kõige lemmikum elektriauto, kuid nimekirjas on veel mitmeid toredaid masinaid, mis on seejuures pigem väikesepoolsed.

Arutame ka Saksamaa kiirteede kiiruspiirangute üle - millal ja kas neid päriselt oodata on ja kes sellest võidavad? Kas tegemist on turvalisuse eesmärgil tehtud muudatusega ja kas kiiruste muutmine kiirteel üldse meie turvalisust mõjutab?

Lisaks vaatleme ühissõidukiradade kasutamist tavasõidukite poolt. Kas rada kasutatakse vaid parempöördeks ja nende sõidukite poolt, kes seal päriselt sõitma peaks või on see muutunud igaüherajaks? Neil, kellel seal õiguseta sõita meeldib, võib aga varsti vesi ahjus olla.

Proovisõiduauto oli Subaru Forester, mis sel aastal jõudis esmakordselt Euroopasse hübriidina. Tegemist on jätkuvalt väärt masinaga, mis sobib keskmise eestlase elustiiliga ülihästi kokku. Mille poolest, kuula saatest!

Nipinurgas vaatleme pisut öönägemisseadmeid, mis autodel üha levinumaks on saamas. Kas tegemist on mõttetu vidinaga või on sellest ka päriselt kasu?

Saatejuhid on Ylle Tampere ja Jan-Matthias Mandri. Viska pilk peale ka meie saate Facebooki lehele ja kirjuta sinna julgelt ka tagasisidet. Samuti võid meie saadet kuulata teistes keskkondades - Soundcloudis, Spotifys, Apple Podcastides ja mujal!

1x
00:00