Mobiilimakseid hakkab Epic Games kasutama kõigis oma digi-mänguteenustes, muuhulgas 350 miljoni kasutajaga “Fortnite'is”, 100 miljoni kasutajaga e-poes Epic Games Store ja arendajatele mõeldud keskkonnas Unreal Engine Marketplace.

Esimesena startis Fortumo lahendus Hispaanias ja Soomes, kus Epic Gamesi kliendid saavad valiku lisada mängusisesed ostud järgmisele telefoniarvele.

Fortumo aitas Epicil, kel puudus varasem koostöökogemus mobiilioperaatoritega, kokku panna äriplaani mobiilimaksete kasutusele võtmiseks. Fortumo kaardistas mobiilioperaatorid, kelle mobiilimaksete platvorm vastab Epic Games’i keeruka süsteemi vajadusele, kus on müügil nii arendaja enda mängud, kolmandate osapoolte sisu kui ka mänguarendustööriistasid.

Rahvusvahelise uuringufirma SuperData andmetel on mobiilimaksed 14% turuosaga Euroopas krediitkaartide ja mobiilsete rahakottide järel populaarseim maksemeetod mängude eest tasumiseks.

Fortumo on viimase nelja aasta jooksul näinud Lääne-Euroopas maksemahtude kasvamist keskmiselt 87% võrra aastas.

„Meie numbrid Euroopas peegeldavad selget trendi: mobiilimaksete populaarsus kasvab, digiteenuste pakkujad tunnetavad mobiilimaksete väärtust ja on õppinud seda maksemeetodit oma käibe kasvatamiseks paremini ära kasutama,“ ütleb Fortumo müügijuht Andrea Boetti.

Fortumo arendab digiplatvormi rakendustepoodidelele ja digiteenuste pakkujatele ning ühendab teenusepakkujaid enam kui 280 mobiilioperaatoriga Aasias, Euroopas, Lähis-Idas, Ladina-Ameerikas ja Aafrikas.

Fortumo platvormi kasutavad tuhanded juhtivad digiteenuste pakkujad nagu Amazon, Google ja Spotify. 2007. aastast tegutseval ettevõttel on kontorid Tartus, Tallinnas, San Franciscos, Madridis, Delhis, Singapuris, Hanois ja Jakartas.