Selle detailse, 425 megapiksli suuruse pildi tegi Trevor Mahlmann, kes on tuntud ka tehnoloogiasaidi Ars Technica fotograafina.

Imetleda võime pildil aga kosmosefirma SpaceX kosmosesõidukit Spaceship, mis hakkab lähitulevikus inimesi orbiidile, Kuule ja isegi Marsile viima. Vähemalt nii lubab firma asutaja-juhtija tehnoloogiaguru Elon Musk.

Pilt on tehtud nii lähedalt, et võime imetleda keevitusjälgi, juhtmepuntraid ja isegi seinale kellegi käega jäädvustatud märkmeid. Musk kommenteerib Twitteris avaldatud pilti lubadusega keskkond ilusamaks muuta (originaalis ingl Major esthetics improvements coming).

SpaceX testibki neil päevil raketti, mille jõul inimesed tulevikus orbiidile, Kuu või Marsi poole lendu saata. USA lennuamet FAA (Federal Aviation Administration) sundis firmat reeglite rikkumiste tõttu testi pausile panema. (Mis täpselt juhtus, pole avalikkuse ette jõudnud.)

Musk pole asjaga mõistagi rahul ja kurdab avalikkuse ees, et FAA kosmoseosakonna reeglid on oma ülesehituselt katki, sobides vaid aastas paari väljalendu lubama ja neidki vaid mõnest riigile kuuluvast stardipaigast. Selliste reeglite järgi ei jõudvat inimkond kunagi Marsile...

Mahlmann jäädvustusi saab ka tema kodulehelt osta.