Seis on rabavalt ja enneolematult hea, Apple müüs nutitelefone rohkem kui ühegi varasema majanduskvartali jooksul, kokku 74,5 miljonit eksemplari.

Väga edukad on olnud mõlemad uusimad mudelid, iPhone 6 ja 6 Plus, milles leidub piisavalt värsket disaini ja tarkvaralisi võimalusi, et kulutust õigustada. Ja huvi suure ekraaniga telefonide vastu pole ealeski kõrgem olnud (kuigi võiks öelda, et hiidtelefonide ajastu on läbi saamas).

Käive kasvas ka Mac-arvutite ja App Store'i äppide müügi arvelt. Lisaks on Apple'i toodete järele aina maiamad Hiina asukad.

Kokkuvõttes teenis Õunamaja 18,04 miljardit USA dollari suuruse kasumi, mis on rohkem kui ükski firma on eales ühe kvartali jooksul suutnud nagu selgitab TechCrunch. Eelmine rekordihoidja oli Venemaa maagaasifirma Gazprom, aga Apple lõi nüüd nende saavutuse paari miljardiga üle!

Apple'i tippjuht Tim Cook täpsustas ka nutikella Watch ilmumisaega, mis on toote puhul seni alati kõige rohkem küsimusi tekitanud – koguni rohkem kui kunagi küsimus, et kas neil on plaanis nutikella üldse toota.

Selgub, et Watchi ei maksa oodata valentinipäeval, veebruaris üldisemalt ega ka märtsis nagu seni kõmutatud. Cook usub, et tarnimine algab hoopis aprillis.

Esmaesitlusel mullu septembris pakkus tootja selle ilmumisajaks 2015. aasta esimese kvartali, aga sellest daatumist nad selgelt kokkuvõttes ikkagi kinni ei pea.