Praeguse info põhjal tundub, et PS5 variandi hankimine on tasuvam, kuna omanik saab kolmeks kuuks tasuta ligipääsu teose eraldiseisvale võrguosale "GTA Online".

Kuidas tootja Rockstar täpselt sisu laiendab ja tehnilist poolt kaasajastab, on veel saladuskatte all – õhku on visatud eelkõige ingliskeelne lubadus expanded and enhanced (ee laiendatud ja täiendatud).

Miks üldse nii vana videomängu uue põlvkonna konsoolidele tuua? Kui uusimad väljalasked novembris ilmuvad, on "GTA V" juba enam kui kaheksa aasta vanune (ilmus algupärasel kujul septembris 2013).

Forte hinnangul on asi, nagu ikka, rahas. "GTA Online" teenib Rockstarile endiselt röögatutes kogustes raha. Nagu Forte veebruaris kirjutas, oli selle käive isegi 2020. aastal veidi üle 750 miljoni euro.

Ehk siis Rockstar ilmselt ei panusta lootusele, et kui aina rohkem mängumaane oma PlayStation 4-lt 5-le või Xbox One'ilt Series X-ile või S-ile kolib, siis nad hakkavad "GTA Online'is" müttamiseks oma vanu konsoole kapist välja otsima. Ei, hitt-teos peab olema esindatud ka uutel seadmetel!

Palju kiitusi pälvinud "Grand Theft Auto V" on müüdud tänavuse mai seisuga 145 miljonit koopiat. See teeb sellest "Minecrafti" järel enim müüdud videomängu üldse. "Minecrafti" tulemus: 200 mln koopiat.