Hinnaskaala poolest jääb Samsungi värske kiirlaadija umbes samale tasemele nagu Apple'i laadija. Ka Samsungi kiirlaadija eest tuleb tulevikus välja käia umbes 50 eurot. Samsungi kaitseks tuleb küll öelda, et nende laadija on võimsam kui Apple'i oma (45W vs 30W).

Lisaks sellele saavad Note10 ostjad sellega kaasa 18 vatise laadija, mis on tegelikult kiirem kui samuti sel aastal välja tulnud S10 seeriaga kokku kuulunud 15 vatine laadija. Seega, tegelikult saavad "tavalist" laadijat eelistavad kliendid hoopis pigem parema laadija.

Kiire laadija on suure akuga Note10 puhul vajalik, telefonil on koguni 4000 mAh tunnine aku, mille täis hoidmine saab ilmselt olema paras väljakutse. Seda isegi kiirlaadija abiga.

Samas on ka tootjaid, kelle puhul sama võimsusega või isegi võimsamad kiirlaadijad on kohe telefoniga karbis kaasas. Näiteks Huawei Mate 20 Pro karbist leiab 40 vatise kiirlaadija, teine Hiina tootja Oppo pakub aga lausa 50 vatiseid laadijaid, millega saab laadida näiteks Oppo RX17 Pro telefoni.