Tele2 klienditeenindusdirektor Sirli Seliov jagab viis kavalat nippi, kuidas rakendust paremini kasutada.

Mängud

Kui tippida vestlusaknasse @fbchess play, siis avaneb kohe malelaud.

Kui vestlusaknasse saata korv- või jalgpalli emoji ja sellele klikkida, siis saab ka neid mänge nautida. Kui sõbral on sünnipäev, siis õhupalli emoji'ga lendavad värvilised pallid üle ekraani.

Grupi-videokõne

on suhteliselt uus võimalus, mis toimib samamoodi kui tavaline videokõne. Vajuta telefonitoru ikoonile ja saad mitme osalejaga korraga silmsidet pidada. Selleks on vaja äpi viimast versiooni.

Tee pilti ja videot

Pilti ja videot saab teha otse Messengeris, kui klikkida kaameraikoonile. Ka saab saata helilõike otse äpist. Ning ka enda asukohta jagada: nii ei pea pikalt seletama, et oled hoopis selles teises Kalamaja kohvikus.

Lugemise kinnitus

Kui inimene pole su sõbralistis, siis Facebook võib temalt saabunud kirja spämmiks pidada ning jätta sind tekstist teavitamata.

Seega tasub aeg-ajalt vaadata sõnumitaotluste kausta: ava Messengeri äpis > Settings > People > Message Requests > See filtered messages.

Ja vahest tahaks saabunud sõnumit lugeda nii, et read (loetud) märget teksti alla ei teki ja oleks aega vastust läbi mõelda.

Kui panna telefon flight mode'i ehk lennurežiimile, siis teinekord on sõnum juba telefoni laaditud ja seda saab lugeda. Samas internetiühenduse puudumisel ei saa sõnumiprogramm sellest aru ja reetlik "loetud"-märge jääb välja saatmata.

Klienditeenindus

Lennufirma KLM saadab soovi korral sulle lennuinfo ja isegi pardakaardi Messengeri teel.

Ka näiteks Tele2 klienditeenindusega on võimalik tööajal mugavalt FB Messengeri teel suhelda.