Eelinfot drooniga koos sõitvast i8-st jagati oktoobrikuus, kuid siis ei olnud niisugustest põnevatest detailidest veel midagi teada. Nüüd siis aga pakutakse kuhjaga tehnilisi andmeid, kirjeldusi, fotosid ja ka põhjalikku selgitavat lühifilmi.

BMW i8 on Rinspeedi disaineritelt saanud uue kerekujunduse, veljed, maandumisalusega drooni ja mõistagi täielikult muudetud interjöörikujunduse. Σtos on varustatud 1,5-liitrise 3-silindriga bensiinimootori ning kolme elektrimootoriga, mis üheskoos annavad jõudu kõigile neljale vedavale rattale. Täielikult laetuna suudab see erkkollane iludus kiirendada elektri jõul nullist sajaini 4,4 sekundiga, mis on sekundi murdosa kiirem kui i8 tavamudelil.

Σtos kui uue põlvkonna keskkonnasõbralik nelikveoline sportkupee on mõistagi varustatud ka autonoomse isesõidutehnoloogiaga. Autonoomse sõidu režiimis kaob rool esipaneeli sisse, võimaldades autojuhile rohkem ruumi, et näiteks raamatut lugeda. Sellele mõeldes on armatuurlaud varustatud lausa spetsiaalse panipaigaga raamatute jaoks.
Loe pikemalt siit (klõpsti)