Detsembris kutsuti Pyongyangi tagasi Jangi õde Jang Kye-sun, viimase abikaasa ja suursaadik Kuubal Jon Yong-jin ning suursaadik Malaisias Jang Yong-chol, kes on samuti Jangi sugulane. Ilmselt on nad kõik maha lastud. Hukati ka Jang Yong-choli kaks poega, kes olid 20. eluaastate keskel, vahendab Lõuna-Korea ajaleht Chosun Ilbo.

Lisaks sellele hukati Jangi kahe vanema venna pojad, tütred ja isegi lapselapsed. Seega likvideeriti Jangi otsesed sugulased kolme põlvkonna ulatuses.

Infoallikas ütles, et täpne ajastus pole teada, aga hukkamised leidsid ilmselt aset pärast Jangi hukkamist 12. detsembril.

Jangil oli kaks venda ja kaks õde ning ta oli peres noorim poeg. Kaks vanemat venda olid armeekindralid, kes surid haigustesse. Jangil oli palju venna- ja õelapsi.

Teise allika sõnul lasti Jangi sugulased vahistamisel vastupanu osutamise korral maha naabrite silme all. Jang Yong-choli naine ja teised Jangi perekonda abiellunud naised sunniti aga abielu lahutama ning saadeti ilmselt koos vanemate ja teiste perekonnaliikmetega asumisele kaugetesse küladesse.