Näib, et tiimi juhtkonna nõue arhitektidele tulla välja enneolematute ideedega on vilja kandnud, kuna staadioni suletav katus on tavalisest märksa keerulisema ehitusega. Lausa nii keerukas, et ainult selle ehitustööde tõttu on staadioni avamist kolm korda edasi lükatud. Muljetavaldav on ka katuse all asuv 18 meetri kõrgune ja terve staadioni sees katkematu 335 meetri pikkuse paneelina paiknev videoekraan.

Iga katuse liikuv "kroonleht" kaalub 450 tonni ja on 67 meetri pikkune. Paneelid on siiski nelja erineva suurusega, kuna avaus, mis nendega suletakse, ei ole ideaalse ringi kujuline. Katuse avamise ja sulgemise puhul liigub iga osa iseseisvalt mööda saja meetri pikkust rööbast ja igaüht liigutavad kaks seitsmehobujõulist mootorit. Kui katus on suletud, valgustavad seda LED-lambid, aga ka loomulik valgus paistab katusest läbi. Sõrestik on kaetud ETFE ehk etüleen tetrafluoroetüleeniga, see on kõrgtehnoloogiline vastupidav ja löögikindel plast.

Katus ehitati suletuna, ent aprillis avati see, et töömehed saaksid "kroonlehtede" tipud valmis ehitada. Juuli alguses pandi katus esimest korda sulgemismehhanisme kasutades kinni. Kui siis juhiti iga katuseelementi veel eraldi, siis staadioni valmides peab katuse sulgemine ja avamine käima ühtainsat nuppu vajutades. Sulgumine võtab aega umbes 12 minutit.

Staadioni sisevaade.