Browning hõljus kätele ja seljale kinnitatud miniatuurseid reaktiivmootoreid kasutades sõõrikujulist trajektoori mööda üsna rahulikult maa kohal, ent tegelikult peaks olema võimalik seda kasutades palju kõrgemale tõusta ja märksa kiiremini lennata.

Leidur rääkis, et katsetas pikalt erineva arvu miniatuursete reaktiivmootoritega ja sealjuures tuli testlendudel ette ka paar avariid. Esimene kuue sekundi pikkune kontrollitud lend inspireeris teda aga oma ettevõtmist jätkama. Browningi idufirma Gravity esitles lennuülikonna nimega Daedalus esimest versiooni ametlikult kuu aega tagasi. 55 sekundi pikkune klipp mehest lendamas püüdis kolme nädalaga Youtubes enam kui miljoni vaataja pilgud.

Broning teatas, et temaga on nüüdseks ühendust võtnud nii mõned investorid kui ka briti armee esindajad; sõjaväelased ütlesid muide, et nad olid mõtted individuaalsest lendamisülikonnast lõplikult maha matnud, kuni ta videot nägid.

Leidur ütles, et ta unelm on, et ühel päeval võiks lennuülikonna kandja tõusta rannalt õhku ning lennata siis õhus lendava helikopteri juurde ning hüpata selle pardale, et mõnd pikemat reisi jätkata.