Snowdonia mägede jalamile kaevatud tehislaguunis Conwy orus asub seade, mis võimaldab pidevalt enam kui kahemeetrisi laineid tekitada. Wavefoil (kui tõlkida, siis ehk laineslaid, adrakujuline seade vees) liigub edasi ja tagasi, ning paiskab liivarannale paarimeetriseid laineid, millel iga surfar võib lainelaual rammu proovida.

Laineid tekitatakse üks igas minutis, korraga saab seal surfata 36 inimest. Lainete tegemisel on erinevaid variante, juhib neid aga Wavegardeni arvutipõhine tehnoloogia. Ovaalikujulise laguuni mõõtmeteks on 300 x 120 meetrit.

Laguuni rajamine võttis aega kümme aastat ja läks maksma 16 miljonit eurot. Rajati see endise alumiiniumitehase kohale, mille alt tuli keskkonna puhastamise nimel ära viia ka saja aasta jooksul maasse imbunud tööstusjääkidega pinnas ja nii tekkis lausa loomulik võimalus veekogu rajada.

Big one tähendab küll enam kui kuuemeetrist lainet ja seda peab endiselt ookeanilt otsima. Surfarite maailmarekordiks on 2011. aastast sõit 24 meetri kõrgusel lainel Portugali vetes, sama surfari, ameeriklase Garrett McNamara sõitu enam kui 30 meetri kõrgusel lainel 2013. aastal tõestada ei suudetud.