Rossi sõnul alustatakse tema E-Cat’idega energia tootmist esialgu tööstusettevõtete tarbeks, sest kodutarbijaile kehtib taoliste toodete puhul väga karm nõudmestik. Pole ju igas eramus või kortermajas uue süsteemi haldamiseks piisavalt professionaalselt välja õppinud isikuid, selgitas Rossi Rootsi väljaandele NyTehnik antud usutluses, kinnitades ühtlasi, et E-Cat pole mingi ulme ning jõuab turule kindlasti veel tänavu.

Leiutaja usub, et tema saavutus on kasulik tervele inimkonnale, kuid viimasel võib seda esialgu veidi rake vastu võtta olla. Nimelt pöörab E-Cat mõned punktid füüsikas pea peale ning tekitab seetõttu kindlasti skeptitsismi. Igatahes on kavas panna püsti 1MW võimsusega energiajaam ning selleks otsib Rossi ettevõte Leonardo Corporation ka momendil võimalusi. Tavakasutajaile suunatakse pikalt testitud 10kW seadmed, mis sisaldavad 100 g niklitolmu, mida siis iga 6 kuu tagant vahetatakse.

„Varem või hiljem lahvatab E-Cat’i tehnoloogia massidesse ning seda on võimatu peatada,“ on Rossi kindel. „See oleks nagu vihmavarjuga Niagara kose vastu võitlemine!“

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!