CNN teatab, et täpsemalt soovivad Trumpi säutsuvoo lõppemist 64% ameeriklasi. Vanusegrupiti on noori, kes seda sooviksid, enam kui vanu. Vabariiklaste arvamused jagunevad peaaegu pooleks: 49% arvab, et Trump võiks jätkata säutsumist ja 45% leiavad, et ta peaks vähemalt presidendi ametiajaks välja logima.

Aastast 2009 on Trump kirjutanud kokku üle 34 000 säutsu ning ka presidendiks valimine ei kahandanud ta hoogu. Viimase üheksa nädala jooksul pärast valimisi on ta säutsudest ja neis antud hinnanguist meediasse üles nopitud nii mõndagi - alates Air Force One hinnast kuni hiljutise reaktsioonini näitleja Meryl Streepi kõnele, kes Kuldgloobust vastu võttes kõnes Trumpi sarjamisele keskendus. Sageli ilmuvad presidendiks valitu säutsud varastel hommikutundidel, teatab CNN. See viitaks, justkui oleksid need sündinud reaktsioonina millelegi, mida autor on just televiisorist näinud.

Ent kui ka Trump peaks oma isikliku säutsukanali sulgema, pärandub talle ametijärgne Twitteri-konto nimega @POTUS (lühend sõnaühendist President of the United States). Lahkuv president Barack Obama oli esimene, kes seda kasutas, ent kõik ta kirjutatud säutsud (mida on kokku pisut üle 300) arhiveeritakse ja kustutatakse. Uue administratsiooni pressisekretär Sean Spicer ütles, et ta eeldab uuelt presidendilt, et too säutsub mõlemalt kontolt.

Sama Quinnipiaci ülikooli uuringuid ja statistikat on uudistekanaleis kasutatud ka demokraatide suhtes kriitiliste seisukohtade põhjendamiseks. Näiteks uudistekanalis Fox News, mida seostatakse vabariiklaste vaadete eelistamisega, viitas eilses artiklis Cal Thomas üle-eelmise aasta uuringule, mille põhjal arvas 54 protsenti USA valijaist aastal 2015, et Hillary Clinton on ebaaus ja ebausaldusväärne.