Lubadus oli, et et kui seni peab selleks krediitkaarti kasutama, siis juba millalgi juunis saab ostude maksumuse järgmisele Tele2 kuuarvele lisada.

Nüüd, alates 25. juulist on see lubadus ka täidetud.

Google Play Store'ist saab soetada äppe, muusikat, mobiilimänge, filme, e-ajakirju ja e-raamatuid.

Valid kauba välja, makseviisiks "Tele 2", sisestad Google'i salasõna ja ostu maksumus lisandubki järgmisele Tele2 telefoniarvele, mis saabub kuu lõpus.

Üks ost saab olla kuni 15 euro väärtuses ja kuupiir on 150 eurot, mille ületamisel tuleb kasutada krediitkaarti. Tele2 teenustasusid ei lisa.

Kõnekaardikliendile ei lisata maksumust mõistagi igakuisele arvele, vaid ta peab kasutama oma arvele kogutud krediiti.

Tele2 tahab julgustada uut maksemeetodit katsetama ja kingib esimesele tuhandele lepingulisele kliendile eurose krediidi, kes äpis Pokémon Go mingi ostu teevad.

Ca 80% enam kui poolest miljonist Tele2 kliendist kasutab igapäevaselt just Androidi nutiseadet.

Google Play on üks suurimaid äppide ja meelelahutuse e-poode. Seal on 1,9 miljonit rakendust, enam kui 35 miljonit laulu ja enam kui 5 miljonit e-raamatut Androidi kasutajatele.

Windowsi telefoni rakenduste eest on Tele2 igakuise mobiiliarvega võimalik maksta juba alates 2015. a mai algusest, tänu lepingule Microsoftiga.

Aprillis avas Tele2 oma klientidele Mobiilse rahakoti teenuse, mis laseb hetkel ligi 40 toidukohas üle Eesti mobiiliarvega tasuda.