Revolutsioon!

Mida revolutsioonilist endast siis kujutab see pisikene taskusse mahtuv seadeldis? Kui Samsung, Sony ja teised suured teleritootjad (kaasarvatud Sony mängukonsoolid) üritavad läbi suruda 3D telereid, 3D filme ja 3D mänge, mille krtieeriumiks on see, et sul peavad olema 3D pildi nägemiseks spetsiaalsed prillid, siis Nintendo astus sammukese edasi. 3D elamus tuuakse sinuni ilma spetsiaalseid prille kasutamata.

Traditsiooniline DS konsool sisaldab kahte erinevat ekraani. Ülemine ekraan, kus siis enamjaolt mängu tegevus toimub ning alumine puutetundlik ekraan (vajalik mängides, kas liikumiseks või mingite esemete kasutamiseks vms.) 3DS konsooli ülemine ekraan on nüüdsest 3D tehnooloogia baasil valmistatud. Pilti kuvatakse ruumilisena ilma prille kasutamata! See eeldab muidugi spetsiaalselt 3DS konsoolile loodud mänge, et pilt oleks 3D-s. Konsoolil mängides pole vaja kasutada ebamugavaid prille ning see pisikene masin mahub sulle taskusse või käekotti ja on sinuga kaasas nii reisidel, ühistranspordis kui ka koolis.

Minul isiklikult on õnnestunud näha antud seadet oma silmaga GamesCom 2010 mängumessil. Algne arvamus oli skeptiline. Kas Nintendo suudab seda, mida ta lubab? Kuid seade töötas ja emotsioonid on võimsad. Prooviks näidati messil ühte 3D demo videot ja seejärel sai proovida kuulsat Solid Snake seiklusi Metal Gear Solid 3: Snake Eater mängu demos. Positiivne on ka see, et 3D reziimist väljumiseks ei pea mööda menüüsid kammima vaid ekraani küljel on slaider nupp, millega saab määrata kui tugev on 3D efekt.

Riistvara

Riistvara on samuti võrreldes varasemate versioonidega võimsamaks muutunud. Vaata tabelit ja loe ülevaadet edasi SIIN.

25.03 kell 16.00 toimub uue konsooli esitlus Rocca Al Mare Euronicsis.
Kutsume kõiki huvilisi osa saama taskukonsoolide 3D revolutsioonist, tutvustame konsooli kohapeal, suurimad huvilised saavad ka seda proovida.
Lisaks palju põnevaid pakkumisi!

26.03 – Toimub mängude päev Kristiine Euronicsis.
Kutsume kõiki huvilisi tutvuma uue 3DS konsooliga, suurimad huvilised saavad ka seda proovida.
Lisaks saavad kõik soovijad proovida erinevaid mänge ja mängukonsoole: Kinect, WII ja Move.