Tere tulemast klubisse, sellist mõtet on peas veeretanud juba väga paljud inimesed! Aga et sa oma laheda idee realiseerimise käigus täbarasse olukorda ei satuks, siis Forte jagab üht hoiatavat lookest.

USA-s Minnesotas oli hiljuti nii, et 19-aastane neiu Monalisa Perez ja tema 22-aastane armsam Pedro Ruiz III tahtsid YouTube'is kuulsust koguda ja asusid selle nimel vägevat klippi väntama.

Klipp pidi tulema selline, et kutt hoiab paksu kõvakaanelist teatmikku enda rinna ees ja neiu "kostitab" teda tulirelvast lastud kuuliga. Asi lõppes paraku nii, et Monalisa tulistas oma armsa Pedro surnuks.

Neiu käitus õnnetuse järel vastutustundlikult ning helistas 911-hädaabinumbrile. Seadusesilmad võtsid ta vahi alla ja talle on esitatud tapmissüüdistus, mis võib kaasa tuua kuni kümne aasta pikkuse vangistuse.

Varalahkunud Pedro tädi Claudia Ruiz kommenteeris ajakirjanikele hiljem, et kuulis noorte ohtlikust plaanist ja püüdis nõbu veenda mitte tulirelva kasutama. Viimane vastas: "Me tahame rohkem vaatajaid saada, me tahame kuulsaks saada!" ega nõustunud vähemohtliku triki sooritamisega.

Kui uskuda neiu Perezi poolt 26. juunil Twitterisse postitatud säutsu, siis oli õnnetu lõpuga ettevõtmine algselt Pedro idee.

Juhtumit kajastavad uudised mainivad, et Monalisa Perez on 19-aastane. Ta lisab oma Twitteri-kontol, et on kahe lapse ema.

Vähemalt käesoleva uudise koostamise hetkel leiab samalt konto vahendusel ka trikke, milles ta koos Pedroga hiljuti osales. Näiteks see: