Kuna FB esindajad avaldasid sellel teemal uue põhjaliku kokkuvõtte, tundub mõistlik siin väike kokkuvõte teha.

Kokkuvõte valmis vastuseks korduma kippuvatele eri küsimustele nagu kuidas FB suhtub terroristidesse ja küberkiusajatesse. Ja miks mõnda postitust pole eemaldatud, kui keegi on selle juurde vastava avalduse teinud ja seda ka põhjendanud.

Muuhulgas selgub, et FB ei luba oma liikmeteks terroristlikke ühendusi või nende liikmeid, ega luba neid või nende tegusid ka toetada või kiita. "See polnud enne piisavalt selgelt välja toodud," kommenteerib Monika Bicket, saidi sisupoliitika juht.

Samuti ei tohi postitada näiteks vihkamist õhutavat, kuritegusid kujutavat ja enda vigastamisega seotud sisu, isegi kui see on naljatoonil.

Uus reeglistik on kolm korda pikem kui eelmine ja seletab varem veidi segaseks jäänud teemasid nagu alastipildid ja -videod.

Nimelt ei tohi naiste rinnapiltidel olla näha rinnanibu (images of female breasts if they include the nipple) ja alasti keha näitajal ei tohi terve tagumik näha olla (fully exposed buttocks).

Samas on lubatud rinnaga toitmise pildid ja sellised, mis näitavad arme, mis jäänud naisekehale rinnaeemaldamise operatsiooni tõttu.

Piirangud kehtivad digitaalselt loodud sisule, kui see ei teeni harivat või satiirilist eesmärki. Samuti on keelatud detailsed tekstilised kirjeldused seksuaalse tegevuse kohta.

Facebookil on hetkel umbes 1,4 miljardit aktiivset kasutajat (sellist, kes vähemalt kord kuus keskkonda sisenevad).