Häda selles, et meie ja veel paljud teised sisutootjad ei saanudki seda teha. Facebooki teenus Pages ei tööta täna korralikult (seni) ja näiteks artiklite jagamine on hetkel võimatu.

Kuna Facebookist on kujunenud tänaseks üks võimsamaid (veebi)uudiste kanaleid maailmas, on Pagesi mittetöötamine juba ise suur uudis.

Mida kõike sa pole täna just sotsiaalvõrgustiku abil teada saanud! Mõni meist kindlasti "murdus" ja külastas hoopis tavalisi uudistesaite, mis on muidugi ebameeldivalt vanamoodne. (Samas mõni väljaanne siiski on suutnud Pagesi-postitusi avaldada.)

Mis siis Fortes täna uut ja põnevat? Meie päeva seni loetuim lugu on see, kuidas füüsikud avastasid uut tüüpi valguse. Päeva jooksul ilmub muidugi veel palju põnevat, näiteks järg populaarsele Forte Eesti geograafia testile.

Facebookil on aprilli lõpu seisuga maailmselt 1,65 miljardit kasutajat. Nagu tänane uudis taaskord tõestab, on selline röögatu populaarsus nagu kahe teraga mõõk. Kohe, kui midagi "pekki läheb", mis on plekk mainele, pasundab sellest suur osa internetist.

Teaduslikud uuringud on viidanud, et sotsiaalvõrgustike külastamine võib depressiooni põhjustada/süvendada... aga kindlasti on kole ka praegune olukord, kus kõige populaarsem võrgustik lihtsalt ei toimi korralikult!