Meil on külas Joosep Uusväli Mänguväljast, kes räägib endast, oma YouTube'i-kanalist ja sellest, miks Minecraft on YouTube'is nii meeletult populaarne.

Loomulikult tuleb juttu ka sellest, milliseid mänge Joosep mängib (peale Minecrafti) ning anname ka ülevaate sellest, mida me ise mänginud oleme.

Puhtjuhuslikku kokkusattumusena on nii Rein kui Joosep proovinud külaehitamise simulaatorit Banished. Rainer läbis Assassin's Creed IV lisapaki Freedom Cry, proovis The Lego Movie Videogame'i (ülaloleval pildil) demo ja alustas Wii U variandis Deus Ex: Human Revolutioni eriväljalaset Director’s Cut.

Uudistes peatume pikemalt sellel, et Xbox One'i hind on lõpuks hakanud sulama – oli ka aeg! Ja aeg oli ka selleks, et Twitchi striimimine lõpuks Xbox One'ile jõuaks.

PlayStation 4 tuli aga müügile Jaapanis, kus esimese hooga osteti seda päris hästi. Sonyl paistavad konsoolisõjad hingelähedased olema ja neil on käsil Nintendo ja Sega aegse "konsoolisõja" film.

Ei sa mööda ka sellest, et DayZ-i autor Dean Hall lahkub selle aasta lõpuks Bohemiast ja jätab üldse selle mängu arendamise sinnapaika.

Soovituseks on sel nädalal Desperadosi kollektsioon, mille saab Steamist endale soetada 3,24 euroga.