Howe & Howe ehitatud Ripsaw EV2 suudab arendada sõidukiirust üle 90 kilomeetri tunnis, masin on erakordselt hea manööverdusvõimega ja võimeline 70-kraadisest kallakust üles ronima. Ripsawl on ka võimas, 600-hobujõuline Duramaxi diiselmootor. See on peaaegu pool Abramsi tanki mootori võimsusest. Howe & Howe väidab, et tegu on maailma kiireima roomikutega sõidukiga läbi aegade ja nad reklaamivad ise sõidukit kui "luksuslikku supertanki."

Aga mida sellega täpselt teha võiks, on veel segane. Kuna sõidukil pole arvestatavat soomust, ei tundu sinna inimeste paigutamine ja vaenlase tule alla saatmine kuigi mõttekas. Kaugjuhitavus näib olevat parem variant - Ripsawd saaks kasutada näiteks tankitõrjes, jalaväe tugisõidukina, varustuse transportimise või kiirabi vallas. Defensetech kirjutab, et Ripsawle oleks võimalik paigutada CROWSi kaugjuhitav relvasüsteem ja võibolla ka Javelini tankitõrjeraketid.

USA armee testitav Ripsaw pole päris selline, nagu siit videost näeb. Ripsaw EV2 on tavakodanikele vabamüügis (hind on kusagil veerand miljoni dollari juures), ent sõjaväelased teevad hetkel katsesõite nende vajadustele kohandatud sõidukiga.

USA armee pole ainus, kes mehitamata sõjaliste sõidukite (UGCV ehk unmanned ground combat vehicle) kasutamisest huvitatud on. Väidetavalt arendab ka venelaste Kalašnikov 20-tonnist UGCV-d. Ent hetkel, nagu PopularMechanics nendib, on Ripsaw teel eikusagile.