Nüüd on nad oma meelekibeduse lõpuks valanud välja üheks tahvelarvutiks, mis oma suurejoonelisuses on nende armastatud juhi vääriline, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Samjiyon on 7-tollise 1024 x 768 ekraaniga Android 4.04 Ice Cream Sandwichi kasutav tahvel, millel on 1,2 GHz protsessor, 1 GB operatiivmälu ning 8 või 16 GB põhimälu.

Tavalistest Androidi-tahvlitest eristab tahvelarvutit Samjiyon aga kolm olulist fakti.

Esiteks on see varustatud ANTENNIGA, mis peaks püüdma Pyongyangi telejaama (arvatavasti tuleb siin rääkida ainsuses). S.t tegu pole mitte voog-, vaid otseesitusega.

Paraku on nii antenn kui ka telerakendus väljaspool seda sotsialistlikku imedemaad täiesti tarbetud.

Teiseks on "jäätisevõileivast" hoolega välja roogitud kõik, mis vähegi meenutab imperialistliku Google'i ahneid kombitsaid.

Lõpuks pole punatahvlil vähimatki võimalust ühenduda WiFiga. Arvestades aga sealseid realiteete (s.o praktiliselt olematu WiFi) polegi see ehk eriline kaotus.

Erinevalt kapitalistlike tootjate tahvlites laiutavast mõtetust bloatware'ist täidavad Samjiyoni gigabaite suurte ja armastatud juhtide Kim Il-sungi ja Kim Jong-ili ajatud Juche õpetussõnad.

Imperialistidele väärilist vastulööki andma õpetab seal klassikaline Tank Recon 3D. Ilmselt rahvavaenlaste süül on aga ideoloogilise möödalasuna maandunud tahvlis ka Angry Birds Rio.

Imetahvli hind peaks olema ekvivalent umbes 200 imperialistlikule dollarile. Paraku pole teada, mitu aastat peab keskmine põhjakorealane selle summa hankimiseks töötama.