Millised on aga selle Neo omadused ning kas seda üldse tasub endale soetada, saate teada antud postituses, kirjutab ajaveeb The Technorat.

S3 Neo on müügis kolmes värvuses: must, valge ja sinakas ning nad kõik näevad suhteliselt ilusad välja. Korpus on seadmel ümar ja seetõttu on seadet mõnus käes hoida. Küll aga on tagumine kaas tehtud libedast plastikust, nii et seade kipub kogu aeg käest välja lupsama. Seetõttu tuleb seda pidevalt kahe kahe käega kinni hoida.

Muide, kuna seade on suhteliselt kogukas, siis ühe käega sellega toime tulla oli minu jaoks üpris keeruline ülesanne.

S3 Neo funktsionaalsed nupud asuvad seal, kus peavadki olema: voolunupp paremal ja heli reguleerimisnupud vasakul. Nendeni ulatumine pole mingi probleem ning nad toimivad ilusti.

Paigutuse koha pealt on siiski üks probleem: telefoni tagumisel küljel asuv kõlar asub minu arvates väga halvas kohas. Telefoni küljetsi peos hoides kipub sõrm seadme kõlarit kinni katma ning helikvaliteet saab seetõttu kannatada.

Riistvara poolest

on tegemist igati viisaka aparaadiga, mis jooksutab praktiliselt igat rakendust, mida talle sööta. Kuid rakendused ei avane silmapilkselt ning pikemaajalisel kasutamisel võivad rakendused ka kokku joosta.

Neo sisseehitatud kaks kõlarit annavad heli edasi vägagi keskpärasel tasemel. Kõne ajal on kõnelejat kuulda halvasti ning tagumisel paneelil olev kõlar on justkui spetsiaalselt paigutatud nii, et seda saaks sõrmega kinni katta. Küll aga on kõrvaklappidega kuulates helikvaliteet päris heal tasemel.

Kõige olulisemaks küsimuseks on telefonide puhul nende akukestvus ning siinkohal on Neo omanikel põhjust rõõmu tunda: keskmiselt kestab aku ühe laadimiskorraga 1,5-2 päeva. See jällegi oleneb kasutajast ning tema vajadustest.