ELS korraldab pikaajalist kampaaniat, mis on suunatud kahele aspektile. Juhtida ühiskonna tähelepanu keskkonna hoidmisele ehk kokku koguda kodudes ja kontorites kasutuna seisma jäänud mobiiltelefonid ning suunata need taaskasutusse.

Teisest küljest suunata inimeste tähelepanu hättasattunud loomadega seonduvatele probleemidele, luues inimestele võimaluse annetada kasutatud mobiiltelefoni eest saadud raha heategevusse.

Eesti Loomakaitse Selts otsib häid inimesi ja asutusi, kes soovivad ning leiavad võimaluse levitada kampaaniainfot oma sugulaste, tuttavate, sõprade, klientide seas kui ka asutusesiseselt. Kampaania käigus soovime teie abiga koguda kokku kasutult seisma jäänud mobiiltelefonid (ka katkised) ning mobiiltelefonidest saadud tulu annetatakse Eesti Loomakaitse Seltsi tegevusteks (nt loomade abistamiseks, transportimiseks, ravimiseks jne).

Palun andke oma osalemissoovist teada aadressile: merli.jurisoo@loomakaitse.ee ning me saadame Teile täpsemad juhised mobiiltelefonide kogumiskarbi (kogumiskoti) saamiseks.