Nii näiteks veel üsna hiljuti võis HTC One X-i Androiditelefonide lipulaevaks pidada, kuni Samsung S III ta troonilt kukutas, vahendab Photopointi ajaveeb.

HTC aga ei jäänud nurga taha hambaid kiristama, vaid valmistus vastulöögiks ja tutvustas kogu maailmale oma lipulaeva apgreiditud varianti.

Lubage tutvustada, HTC One X+, Taivani telefonitootja värske uhkus ning suur valus käbi Samsungi uhkuse pihta.

Neljatuumaline NVIDIA Tegra AP37 protsessor, mis tiksub 1,7 GHz peal, 720p resolutsiooniga 4,7" Super LCD2 Corning Gorilla klaasist ekraan, 2100 mAh aku, 1 GB RAMi, 64 GB mälumahtu ja Beats Audio heli panevad südame kiiremini põksuma kõigil, kes väärt raudvara hinnata oskavad.

Väidetavasti on One X+ oma eelkäijast 67% kiirem ning kuni 6 tundi pikema kõneajaga. LTE, NFC ja Bluetooth 4.0 annavad aparaadile viimase, sorry, eelviimase lihvi.

Viimast lihvi ei anna isegi 1,6 MP esikaamera ega pöörase pildistamiskiirusega (20 pilti 3,2 sekundiga) ja klassikalise resolutsiooniga 8 MP tagakaamera (F2,0/28mm), vaid ikka maitsev Jelly Bean 4.1 koos täiustatud HTC Sense 4+ tarkvaraga.

Omades isiklikku kogemust nii Sense'i kui Samsungi Touchwizi tarkvaraga, võin öelda vaid seda, et kui Sense püsis minu HTC Desire HDs ekraanil kuni meie teed selle suurepärase telefoniga lahku läksid, siis TouchWiz tarkvara ei kasutanud ma isegi mitte tervet esimest päeva. Aga eks see võib olla ka minu personaalne eelistus.

Uus Sense on varustatud HTC Get Started tarkvaralahendusega, mis võimaldab vastset kõnetoru konfigureerida, personaliseerida ja kasutusvalmiks seada arvutit ja veebibrauserit kasutades.

Müügile peaks Androidide uus lipulaev jõudma juba lähima kuu aja jooksul. Hinna suhtes on HTC esialgu nokialikult sõnaaher, kuid firma senist hinnapoliitikat arvestades tuleb see suure tõenäosusega toote vääriline.