Testis osalesid iPhone X, LG G7 ThinQ, Samsung S9, Samsung Note8 ja OnePlus 6. Kõigi nelja Androidi kasutava telefoni puhul oli võimalik kipsist peaga telefon avada, iPhone oli ainus, mida ajakirjanikud ära petta ei suutnud.

Enamik Android telefonide tootjaid ütlesid väljaandele, et nemad tegelevad peamiselt oma telefoni avamise optimeerimisega turvalisuse arvelt ning enamjaolt kuvatakse näotuvastuse aktiveerimisel ekraanil ka hoiatus, et sarnased inimesed saavad telefoni avada. Katse näitab, et tegu pole lihtsalt sõnakõlksuga, vaid ka päriselt on näotuvastuse turvalisusega mitmete telefonide puhul asjad päris halvasti.

Kõige kehvem oli ajakirjanike hinnangul OnePlusi telefon, mis ei kuvanud ei hoiatust, et teised saavad samuti telefoni avada ning avanes ka kõige kiiremini ning probleemivabamalt. Teiste telefonide puhul oli enamasti vaja pisut muuta valgustingimusi ning näo nurka võrreldes telefonikaameraga, et pettus läbi läheks.

Peale Apple'i näotuvastuse hinnati turvaliseks ka Microsofti uus Hello näotuvastus, mis samuti nägu inimesena ei tuvastanud, samuti ei olnud võimalik telefoni kipsmehikesega avada Samsungi telefonides kasutatava silmaiirise skaneerija abil.