Asjaosaliste poolt enhanced movie appideks (täiustatud filmirakendusteks) nimetatud meelelahutus toetub Silverlighti tehnoloogiale.

Need pakuvad nii lisamaterjale kui "teistel platvormidel mitte saadaval unikaalseid kogemusi", mis ongi tegijate lootuses muidugi põhitrump. Eks saame näha, mida täpselt. Kindlasti võite oodata mitmesuguseid infokilde, mis nii hüpikakna kaudu kui muul viisil filmikogemust saadavad.

Paramount Digital Entertainment märgib ära veel kolm firmat, mis aitasid projektil asja saada: Digitalsmiths, Hypershow, Trailer Park.

USA ja Kanada Zune'i kasutajatele siit leitav esimene pääsuke on Jack Blacki menukomöödia "The School of Rock" (2003, "Rokkiv kool").

Peagi saabuvate filmide seas on ka arvukalt tuntud nägusid sisaldav Ben Stilleri komöödia "Zoolander" (2001), dokumentaal "Waiting for Superman" (2010) ja tagasihoidlikust rahalisest edust hoolimata järge ootav märul "G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009). Jah, tundub, et nad püüavad leida prooviks võimalikult suvalise valiku filme.

Paramount Digital Entertainment lubab hetkel korraga kümmet filmi, need saabuvad aasta lõpuks ka rahvusvahelisele turule.