"Puhastus" algas tegelikult jaanuaris, kuigi töötajad tohtisid esialgu siiski Windowsi sülearvuteid kasutada. Nüüd peab alluval Pisipehmete Akende kasutamiseks olema eriluba äridirektorilt (CIO, chief information officer).

Linuxi ja Mac OS Xi kõrval tekib lähitulevikus muidugi võimalus ka valida Google'i oma Chrome OS, mis on netilehitsejapõhine ja toetub pilveteenustele. Osade töötajate mitteametlikul hinnangul ongi suur põhjus firma soov oma tooteid eelistada. Praegu on enamik valinud sõpruse Mac-arvutitega.

Google muutus oma sõnul ettevaatlikumaks aasta alguses aset leidnud, Hiinast pärinevate häkkerirünnakute tõttu.

Chrome OS peaks maailma ette jõudma 2010. a hilissügisel.

Chrome'i projekti juht Sundar Pichai jagas Computexi messil meedia esindajatega, et Chrome OS ilmub esialgu kasutusse sülearvutitele. Windowsilt üle kolimine olla tarkvaraloojatele valutu. Nad ei pea oma loomingut ümber kirjutama, et seda uuel operatsioonisüsteemil tööle saada - seetõttu eksisteerib selle jaoks juba miljoneid rakendusi."

[LISATUD 3. JUUNIL] Windows Teami liige Brandon LeBlanc reageeris tiimi ajaveebis tähelepanekuga, et asja irooniast on raske mööda vaadata, sest nii Google'il kui selle Gmailil on omad privaatsusprobleemid, Windows 7 on turvalisem kui konkurendid ja rünnakud Mac-arvutitele on tulevikus üha tavalisemad.