Prantsuse tahvelarvutimeister Archos arvab, et küllap maailmas ka tsiviliseeritumaid lapsi elab, kes tahvelarvutit ehk eesmärgipäraselt kasutada oskavad. Nõnda arvates on valminud tahvelarvuti, millel vee- ja põrutuskindluse asemel hoopiski põrutavalt odav hind on, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Nii maksabki äsja Photopointi kauplustesse jõudnud ja lastele suunatud Archos Arnova ChildPad kõigest 119 €. Sellest odavama hinnaga on Photopointis müügil vaid üks tahvel – äsja karbist kougitud Omega Tablet PC.

Soodsa hinna ja värvilisema korpuse kõrval on selle tahvelarvuti juures oluline veel lastesõbralik sisu. Lisaks tavalistele äppidele (Android Market`i asemel on Apps Lib) on sellele lisatud 15 lisarakendust – mõned õpetlikud, mõned lihtsalt meelelahutuslikud.

Veebis toimetamist saab reguleerida programmiga, mille abil saab ära keelata nokude ja pepude vaatamise, veebi lehitsemise teatud päevadel ja tundidel jne. Navigeerimise muudab lihtsaks mahutundlik ekraan ning üllatavalt kiireks ARM Cortex A8 protsessor taktsagedusega 1 GHz.

Seda lihtsalt peab lähemalt vaatama - uuri edasi ja vaata fotosid Photopointi ajaveebist!