Toode kannab nime DJI Copilot, mis viitab, et seda peaks justkui kasutama koostöös droonitootja DJI lendavate masinatega.

Drooniga pildistajal või filmijal on sellest tõesti eriti palju kasu, kuna droon saab otse väliskettale faile saata ning nutiseadme-äpi teel saab nende sisu ka kohe täisresolutsiooniga vaadata, või siis faile endid hallata.

Veepritsmetele ja tolmule vastupidaval karbil on ka väike mustvalge LCD-ekraan, mis kuvab vaba andmeruumi mahtu, failide kopeerimise hetkeseisu ja kaua karbile lisatud aku veel vastu peab.

Aku on muidugi selleks, et välise kõvaketta kasutamiseks ei peaks tingimata seda arvutiga ühendama. Otse vastupidi, Copilot võib akupangana toimida ja USB teel selle külge ühendatud seadmete akusid laadida.

Copilotil on matsakad 2 TB (terabaiti) andmeruumi, sellele saab kopeerida faile erinevatelt seadmetelt, kuna esindatud on eri andmevahetuse võimalused nagu micro USB, USB, USB-C ja mälukaardilugeja.

Niisiis, väline kõvaketas, mis toimib iseseisvalt, võib teisi seadmeid laadida ja millele saab kopeerida sisu nii droonilt, mälukaardilt, arvutist kui ka nutiseadmest... mis võiks mitte meeldida?

Küllap soolane hind, mis on USA-s 369 dollarit, Eestis siis ilmselt 400-450 eurot. Aga LaCie odavat kraami ei teegi.

Vaata nüüd pilte ka:

ekraanitõmmis

ekraanitõmmis

ekraanitõmmis

ekraanitõmmis

ekraanitõmmis