Sellel on täisvärvides, 7tolline mahtuvuslik multipuuteekraan. Ja see jooksutab Androidi opsüsteemi all. Amazoni Kindle'i tahvelarvuti pole pelgalt kõlakas, vaid väga tõeline, vahendab TechCrunch.

(Kuna pilte netis veel pole, illustreerib uudist veel tavaline Kindle'i e-lugeja.)

Amazon pole Kindle'i tahvli olemasolu veel ametlikult kinnitanud, aga see pidavat ilmuma eri andmetel juba oktoobris või novembris, rünnates Androidi tahvlite odavama otsa turgu.

Töösolevat seadet testinud ajakirjanik kinnitab, et ekraan on multipuutetundlik, aga usub, et pigem kahele punktile, mitte kümnele nagu iPad.

Opsüsteem ei meenuta tema mulje põhjal seniste Androidi seadmetes nähtut. Kasutajasüsteem on väga amazonilik ja kindle'ilik, must, tumesinine ja oranž. Peaekraan on iTunesi Cover Flow sugune karussell, mis näitab kogu seadmel leiduvat sisu.

Füüsilise nuppe pole, aga ekraanil koputades ilmub sinna põhimenüü.

Tundub, et puuduvad ka SD-kaardilugeja, kaamera, 3G-side, Android Market (selle asemel on Amazon Appstore).

Muusikat esitab Amazon Cloud Player, videot Instant Video Player, netis tuleb käia samuti Amazoni enda brauseri abil.

TechCrunchi andmetel saab hinnaks 250 dollarit (176,84 eurot), mis jääb USAs odavaimale iPadi mudelile poole võrra alla.

Lisaks olla töös 10tolline mudel, mis peaks valmima 2012. a alguses. See on kahetuumalise protsessoriga, eelkäija ühe asemel.

Jälgi Forte uudiseid ka Twitteris!