Aga leidub veel mõndagi, mida Apple'ilt ootasime ja mida nad erinevatel põhjustel ei vaevunud meile pakkuma. DVICE'i ajakirjanik teeb soovide nimekirjast kokkuvõtte.

Pilvemälu iTunesile

Selle mittesaabumine on ilmselt suurim südamepurustaja. Paljudele tundus iTunesi kasutajatele pilveandmeruumi pakkumine järgmine loogiline samm. Selle asemel saime uue logo ja uue sotsiaalvõrgu Ping.

Pilvemälu ei peaks isegi mahutama tervet meediakogu, oleks lihtsalt tore osa muusikavalikust kõrvale panna, et sellele leiduks kõikjalt ligipääs. Olete sõbral külas ja tema muusika ei kõlba? Pole hullu - oleme nõmedad ja logime oma iTunesi, et hea kraam kätte saada! Oleks ju tore?

Väiksem MacBook Air

MacBook Airi sülearvutid vajaks neil päevil tõsist värskendamist. See on päris tobe: netbookid surnuks ja kasutuks kuulutanud Apple tõi välja toote, mida võib MacBookide tooteperes ainult netbookiks nimetada.

Jah, see on ehk liiga võimekas. See võib olla ka meisterlikult kokku pandud. Aga kokkuvõttes hõljub Air ikka kuskil sülearvuti võimekuse ja paberilehe odavuse vahemail, mis muudab selle netbookiks. Miks siis mitte lõpuni minna ja pisike MacBook Air välja anda?

Valge iPhone 4

Kus ometi on valged iPhone 4 eksemplarid? Steve Jobs isiklikult tõotas neid (ameeriklastele) juuli lõpuks. Nüüd on juba septembri algus. Me ei tea, kuidas teiega on, aga peole üle kuu aja hilineda ei toonud meile kunagi kasu.

Nüüd levivad kõlakad parandatud antennidisainiga iPhone 4st, mis paneb inimesi mõtlema alternatiivset värvi mudelile, mis võiks Apple'i valge rüütlina sisse ratsutada.

Rakendused AppleTV jaoks

AppleTV omab hädasti vajatud uut sisu ja isegi Netflixi tuge, mida võib nimetada lausa Netflixi rakenduseks AppleTVle. Samas tekib isu näha, kas iPhone'i/iPodi/iPadi ruumis pööraselt lõbutsenud rakenduseloojad võiks sama korrata televiisorile mõeldes.

Aga teate mis. Unustage ära. Apple'i suletud arenduse meelelaadi arvesse võttes hakkame pigem Google TV rakendusi ootama. Jah, nüüd on see välja öeldud!

Midagi täiesti uut

Jah, ilmselt pole küllalt aega möödunud, et Cupertino kamp midagi päris uut lagedale tooks, iPad alles ju oli. Kuigi iPhone'i juurest edasi liikumine ei võtnud õigupoolest väga kaua aega.

Apple'i septembri alguse esitlusele eelnev kuulukapada podises valjult, et tulekul võib olla midagi uut. Huupilask? Seda küll, aga kes ei tahaks teada, mis on Apple'i järgmine menuvidin? Vabandage meid, nüüd on plaan baaridesse kolama minna, seal võivad peituda vastused!