Clarksoni, Hammondi ja May arvates on automaailmas kõige enam tarvis pöörata tähelepanu tegelikult hoopis sellele hullumeelsele Itaalia autotootjale, mis täna väga igavaks mandunud ning hakkab peagi hoopis Fiati uue mängukanni Chrysleri mudeleid oma legendaarse embleemi all turustama. Oligi viimane aeg näidata, milleks Lancia tegelikult kunagi võimeline on olnud.

Need seitse tähtsaimat ja kokkuvõttes ka maailma kauneimat mudelit on Top Geari meelest Gamma, fantastiliselt kena Fulvia, klassikaline Aprilia (esimene auto, mis disainiti tuuletunneli abiga), keskmootoriga mini-Ferrari nimega Monte Carlo, Ferrari V8 mootoriga Thema 832, Delta Integrale ja loomulikult Stratos ise koos oma mantlipärijaga, rallilegendiga 037.

Lancia oli esimese monokokauto looja, just seda marki autos oli esimene viiekäiguline kast, korraga nii turbo- kui ülelaetud mootor, esimene V6 tänavaauto, Lancia pakkus esmakordselt elektriliselt üles ja alla liikuvat tagaspoilerit jne jne. Kõik see on jäänud tõepoolest tagaplaanile ja Itaalia autolegendidest rääkides saab pika pai tavaliselt pigem Alfa Romeo.

Lanciate kõrval jäi ruumi ka kiireks autotestiks. Lamborghini Gallardo Valentino Balboni tagaveolise eriseeriaga jälitas Hammond James May'd, kes üritas haagiselamute kultuurile elu sisse puhuda sellest suure dirižaabli kabiini kujundades ning taevalaotusi vallutades. Kohaliku kuulsusena istus rohelisel stuudiodiivanil täielikust Ferrari-fanaatikust Radio Two hommikusaatejuht Chris Evans.

Parima kvaliteediga ning täispika episoodini jõuad fännisaidi Finalgear.com vahendusel.