• Rehvipõletamiskunsti kuues osa
• Valmis koostöös mänguga Need For Speed Rivals
• Ei puudu ka kaks Aventador politseiautot

Ken Block alustas enda rahvusvahelist autoralli karjääri Vermont SportsCar'i tiimis. Vermont SportsCar valmistas 2005 aastal Subaru WRX STI Blockile võistlemiseks. Tema esimene võistlus hooajal oli SnowDrift, kus ta lõpetas lõppkokkuvõttes seitsmendana ja viiendana N-klassis.

2005 aasta hooajal lõpetas Block viiel korral esimese viie seas ja lõpetas kolmandana hooaja kokkuvõttes N-klassis ja kokkuvõttes neljandana Rally America rahvusvahelistel meistrivõistlustel. Enda esimesel võistlusaastal võitis ta ka Rally America aasta uustulnuka auhinna.

Aastal 2006 allkirjastas ta koos enda DC ralli tiimikaaslase, Travis Pastranaga, uue sponsorlepingu Subaruga. Selle lepinguga said nad tuntuks kui "Subaru Rally Team USA".

Uuel rallihooajal sai Block ka uhiuue Subaru WRX STI. Ta võistles kõige esimesel X Games`irallivõistlustel, kus ta võitis Block pronksmedali. Ta võistles ka 2006. aasta Rally America rahvusvahelisel meistrivõistlustel, kus ta lõpetas kokkuvõttes teisena.

Laiema tuntuse on mees saavutanud aga oma filigraanse driftimisoskusega. Näiteks on tema San Franciscos filmitud Gymkhana 5 videot vaadanud üle 54 miljoni inimese.