Milline vaev ja ebaõiglus valitseb meeste ja naiste vahel! Viimastel on alati kaasas pisikenegi käekott, soovitavalt ja sagedamini aga üks päris suur paun, kust mitte kunagi midagi üles ei leia. Meestel on asjad taskutes, sest väikest randmekotti nimetatakse hellitavalt pederasti kotikeseks ning suur portfell ei pea iga elujuhtumit saatma.

Naistel pole oma alatist kaaslast tõepoolest kuhugi mujale panna kui kõrvalistmele või hoida süles. Põrandale seda ei asetata ja väga harva on salongis piisavalt palju ruumi keskkonsoolil, et kotikese enda lähedale ära panna saaks, kuna sealt on ju pidevalt midagi tarvis.

Kes muu, kui Rolls-Royce on tulnud vastu sellele klikile, kes enda ülikalleid aksessuaare ebaväärikalt kohelda lihtsalt ei taha, rääkimata sellest, et üks nii heal järel inimene end ebamugavalt või solvunult tundma peaks. Vaata videost, kuidas tagumisest käetoest väljub automaatselt käekotti „haistnud" väärispuidust hoidik, haarab moeka eseme oma embusesse ning hoiab seda hellalt kuni ooperimaja ukse ette saabumiseni välja oma haardes.

Ärimaailmas nagu ka igal pool mujal hakkab juhtivaid ja haljal oksal istuvaid naisi iga aastaga aina rohkem olema. Miks siis mitte teha neile kompliment taolise, maailma kõige esimese automaatse ja natukene absurdse käekotihoidjaga!