Sel korral mängiti maha Top Geari vana nali teemal, justkui süüdistataks neid üksnes liiga autokaugete ja utoopiliste teemade puudutamises. Vea parandamiseks otsustati kehastuda kaskadöörideks.

Lume peal romude parkimine pole nüüd küll teab mis julgustükk, ent õnneks sooritatakse VAZ-21099'ga ka kaugushüppeid. Lõpuks lastakse see aga koos saatejuhiga roolis ka suurejooneliselt õhku.

Sõidetakse James Bondi Aston Martin DBSiga, mis neile kenas kingikarbis kohale tuuakse, mis juhtuvat ka siis, kui selline ost Teile koju toimetatakse. DBSi asemel sooritab Vene Stig enda ringrajasõidu aga hoopis DB9 roolis.

Kohaliku kuulsusena astub üles olümpiapronksi omanikust judokas Dmitri Nosov, kes räägib, kuidas ta oma C-klassi AMG Mercedesega 292 km/h sõitis ning pakub saatejuhile seejärel oma kulinaaria hobi illustreerimiseks isevalmistatud  kaneelikeeksi. Ema olevat tal olnud elukutseline rallisõitja, nii et ringiaeg tuli napp.

Kokkuvõttes hakkab saade aina enam mõjuma puhtalt formaadilüpsmisena, mille sisu koosneb erinevatesse kastidesse linnukeste tegemisest. Ning see piirab saatetegijaid nii uute asjade välja mõtlemise kui vanade trikkide taseme tõstmise juures. Ees on veel kümme osa, millest puhtalt venekeelsena juba mitu tükki eetris olnud.