Civic on Euroopas Honda põhimudel ning see on alati olnud kogu piirkonnas kaubamärgi tugeva müügi- ja tootmistraditsioonide keskpunkt. Paljude Euroopa klientide jaoks on Civic Honda kaubamärgi sünonüümiks.

Seega on inseneridel olnud suur vastutus, ehitada auto, mis suudaks eristuda ja jätkaks populaarsuse tõusulainel. Arendusmeeskond võttis ette ja lähenes uue nurga alt nii Civicu kereehitusele, aerodünaamikale kui šassii disainile.

Civicu ajalugu on 40 aastat pikk ning selle leitmotiiviks on läbi aegade olnud „auto inimestele, auto maailmale”. Civic on olnud õnnestunud kombinatsioon disainist, sportlikkusest ja praktilisusest. Lõppeesmärk on alati olnud rahuldustpakkuv sõidudünaamika, mis ka argipäeval kõnetaks juhti positiivselt.

Hindadest esialgu midagi lähemalt ei räägita, loota on, et auto jõuab proovisõiduesitlusteni paari kuu pärast ning eeltellimist alustatakse veel enne, kui suured laevatäied Civicuid siiapoole teele pannakse. Pole kahtlustki, 10. generatsiooni Civic läheb käest ära nagu soe sai, sest … no vaadake seda välimust!
accelerista.com