Sissejuhatuseks üritatakse aru saada, kas Audi on R8 ehitamisega loonud ikkagi superauto või ei ole selle ja Lamborghini vahele mõtet paralleele tõmmata. Kiidulaulule vaatamata eelistatakse lõpuks ikka Porsche 911 analoogi. Lumisel ringrajal sõidab Ida-Stig välja senistest võimsalt aeglaseima aja.

Kohalikest kuulsustest on külas näitlejanna Jelena Zahharova, kes roolib sportlikumaks ehitatud Lada Kalina samuti ajatabeli viimasele kohale. Naisel on olnud load vaid 4 aastat ning peale vahejuhtumiterohket Hyundai Getzi omamist sõidab ta täna uue Audi A4'ga.

Saate põhilise selgroo moodustab metsik kihutamine Kuldse Ringi linnas Suzdalis, kuhu sõidetakse suurte seitsmekohaliste luksuslike diisellinnamaasturitega. Audi Q7, Range Rover ja Mercedes-Benz GL võistlevad selles, kes jõuab esimesena maslenitsa ehk talve lõppu märkiva, pannkookide söömise ja tantsimisega tähistatava päikesepüha üle koos kohalikega rõõmustama.

Lisatud videoklipp on aga Vene huumorisaate paroodia briti põhi-Top Geari aadressil. Inglisekeelsete subtiitritega varustatud Vene Top Geari 7. osani jõuad fännisaidi finalgear.com abiga.