Show tasakaalustamiseks ja selleks, et mitte jätta muljet, nagu kavatsetuks keskkonnateadlikkusele lihtsalt näkku sülitada, üritab saatetiim järgmisena ehitada ühest pisikesest ja ühest suurest vanast rondist täiesti töötavat elektrimobiili. Vahepeal jagatakse õpetust, kuidas sõita Ford T'ga, mille juhtimisvõtted erinevad kaasaegsete autode - ja isegi T enda kaasaegsete - omadest põhjalikult.

Kuulsa isikuna väisab stuudiot kohalik rokipeer Ian Moss 1970ndate lõpus tegutsenud ansamblist Cold Chisel ehk Kitsas Peitel (!), mis andis muuhulgas 1996. a. välja albumi „Petrolhead" - tõlkes sisuliselt autopede. Moss on kohal, et promoda oma uut plaati ja jääda ringrajatabelis teiseks.

Huumorinurk sisustatakse tagurdamisvõistlusega, kus tavaline tagaaken võtab mõõtu lainurkse tagurdamiskaameraga. Kokkuvõttes on saade päris lõbus ja austraalialik. Ema-Top Geari kukrust hakatakse juba välja pugema.

Järgmises osas lubatakse tähistada Austraaliale omase sõidukitüübi ehk sportliku kastika sünnipäeva ning teha seda enneolematu bravuurikusega. Kui episood saadaval, annab Ekspressauto Forte sellest kindlasti koheselt teada.