City Motorsi Tartu esinduse juhataja Raivo Mahoni sõnul võeti niivõrd mahukas investeering ette eelkõige just seetõttu, et 1995. aastal ehitatud hoonet kaasajastada ning praeguste normidega vastavusse viia. „Tegemist on esimese Tartusse ehitatud autode müügisalongiga, mis vajas mitte ainult kosmeetilist remonti vaid tõsisemat ettevõtmist. Vaheseinte ja ripplagede lõhkumise ning Renault brändinormatiivide järgimise tulemusel on meil nüüd kaasaegne ning avar müügiesindus,“ ütles Mahoni.

Avar müügisalong annab võimaluse seda ka teisiti kasutada kui vaid sõidukite presenteerimiseks ja müümiseks. „Tartu ja Lõuna-Eesti inimeste jaoks on tegelikult nüüd ka üks kontsertpaik rohkem, sest alustame 4-osalise kontsertsarjaga, kus annavad täispika kontserdi andekad noored Eesti muusikud (Koit Toome, Iiris, Birgit Õigemeel, Lenna), keda me toetame,“ lisas Mahoni.

Renault Polska Baltikumi müügidirektori Janusz Chodyla sõnul on värskelt renoveeritud müügiesindus igati valmis elektriautode saabumiseks 2012. aastal. „Tuleval aastal on kõik oodatud proovisõitudele Renault elektriautodega, mis on heitmevabad, tavaauto suurused, liikumisel vaiksed ning sobivad igati kaunisse ajaloolisse Tartu linna,“ ütles Chodyla.

Tartu renoveeritud salongi avamine on City Motorsile tänavu juba teine sellelaadne üritus. Käesoleva aasta märtsikuus avas ettevõte Tallinnas Baltimaade suurima Dacia esinduse.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!